1993. godine bili smo mala tvrtka sa dvoje zaposlenih ljudi. Danas smo jedna od najvećih tiskara u gradu, na čelu sa Igorom Blažićem, vlasnikom tvrtke. Koristimo najmodernije tehnologije izrade, a svi zaposlenici su vrhunski stručnjaci koji su svaki svojim dijelom učinili našu tvrtku najbržom i najpouzadnijom tiskarom u gradu.

Vrhunski dizajn, visoka kvaliteta tiskanog materijala i najbrža isporuka odlike su koji nas čine drukčijima od drugih. Naše ljubazno osoblje primiti će vas u našem ugodnom ambijentu i posvetiti Vam svu svoju pažnju sa težnjom da ostvari sve vaše zahtjeve i ideje.

Tiskara Sušak tijekom 20 godina djelovanja  razvijala se  postupno, a 2002. zapošljava nove kadrove te se seli u veći prostor na Mlaci. Danas sa svojih jedanaest  djelatnika svakom klijentu može ponuditi izradu bilo kojeg grafičkog proizvoda vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene u rokovima isporuke, najbrže u gradu.

EKOLOŠKI OSVJEŠTENI -   trudimo se uporabom  suvremenih proizvodnih tehnologija i u dosljednoj primjeni zakonskih propisa, hrvatskih i europskih normi. Pohranom otpadnih tvari na propisan način vodi se briga o zdravoj okolišnoj klimi unutar i izvan proizvodnih pogona.

Ono što je danas ljudima najbitnije je brzina izrade koju prati kvaliteta. Sa ponosom možemo reći da smo tu uvijek za vas i da Vaše narudžbe odrađujemo u najkraćem mogućem roku, sa naravno, kvalitetom koja prati izradu.
Danas, u 21. stoljeću u užurbanom tempu života, vrlo je bitno da ono što tražite dobijete što prije, što kvalitetnije po što povoljnijoj cijeni.

Ono čime se ponosimo je brzina izrade izuzetne kvalitete po prihvatljivoj/povoljnoj/ cijeni

Ako tražite najbolji omjer kvalitete, brzine izrade i cijene, na pravom ste mjestu. U Tiskari Sušak zaposleni su vrhunski stručnjaci u svome poslu, i danas nas ima 11. Stručni i profesionalni kadar garancija je kvalitete i uspjeha, te se možemo podičiti brojnim zadovoljnim klijentima.

Konstantno ulaganje u najmoderniju opremu i tehnologiju izrade čini našu tvrtku jednom od vodećih u našoj regiji.

Ono čime se posebno ponosimo je da smo u 20 godina rada od klijenata proglašeni ''najbržom tiskarom u gradu'' što možemo zahvaliti našem profesionalnom kadru i najmodernijoj opremi kojom raspolažemo. Iz godine u godinu širimo prostor djelovanja, baš kao i kadar pa nas je od početka rada tiskare, 1993. , od početnih 2 zaspolenih danas već  11.

Tiskara Sušak je s godinama postala pravi brand koji garantira najveću kvalitetu proizvoda uz namoderniji dizajn. Već tradicionalno svake godine u prosincu u suradnji sa poznatim riječkim fotografom Josipom Čekadom  izdajemo kalendar ''Djevojke s Kvarnera'' koji je, slobodno možemo reći postao brand broj 1 što se tiče kalendara u gradu na Rječini.

Iz ponude izdvajamo tisak na platnu - digitalno obrađujemo vaše najdraže fotografije koje možete otisnuti na platno u raznim dimenzijama i staviti ih na svoj zid. Cijena platna garantirano je najpovoljnija na tržištu.